Science is the best thing we can do. And I think it is better for men to seek order in a chaotic manner instead to study chaos in an orderly fashion.

Wednesday, April 15, 2009

Pai stiam ca romanu' e artist...










... altfel, la deja celebrul experiment din 2007 de la Washington, cred ca Joshua Bell nu si-a ales prea bine statia de metrou :-)

5 Comments:

Anonymous Catherine said...

haha... Mă mir că românii i-au acordat atenţie violonistului... Sigur, nu au stat sa-l asculte cu atenţie, dar acesta a strâns ceva bani. În US rezultatul a fost dezamăgitor. Vorba ta: nu au ales bine staţia de metrou...

21 April, 2009 19:49

 
Blogger R.A.Muresan said...

Tocmai, eu nu m-am mirat deloc. Mai mult, m-am bucurat sa-mi verific intuitia: anume ca romanii chiar au simt si nevoi artistice.
Ma bucur sa te vad pe blog. Sper sa te simti bine aici si pe viitor.
Toate cele bune.

21 April, 2009 21:32

 
Anonymous Catherine said...

Si eu ma bucur de regasire. ;-) Nu stiu daca e neaparat vorba de nevoia de arta, cat mai degraba un soi de mila care-i caracterizeaza pe romani. Intr-o alta ordine de idei, ma mir ca nu prea sunt comentarii pe blogul acesta, unde scrie o persoana inteligenta si cu o exprimare fara cusur.

22 April, 2009 12:27

 
Blogger R.A.Muresan said...

Scuze ca revin aici cu raspunsul privind literatura. Iti recomand un blog bun de literatura, fara pretentii de critica literara dar cu comentarii bune despre multe, foarte multe carti -- daca esti interesata de literatura, e foarte probabil ca-l cunosti deja. Din pacate, LuciaT nu mai posteaza pe el incepind din 7 aprilie. LuciaT e deja o legenda pentru iubitorii de literatura. Merita sa o descoperi (au scris despre ea Mircea Cartarescu, Radu Paraschivescu, Cristian Teodorescu dar si altii).

22 April, 2009 13:18

 
Anonymous Catherine said...

Danke schön! Nu stiam blog-ul... O sa ma uit pe el de indata ce voi avea niste timp liber.

22 April, 2009 14:27

 

Post a Comment

<< Home